Το 1980 ήταν μόνο η αρχή για τον ιδρυτή Σίμο Κουτσολιούτσο της εταιρείας Simos World Jewellery, ο οποίος μεταφέρει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του από την Ιταλία στην Ελλάδα και ασχολείται με την εισαγωγή ασημένιων κοσμημάτων και διακοσμητικών αντικειμένων για την ελληνική αγορά.

Τότε δημιουργεί την Fancy Faux, η οποία εξειδικεύεται στα γυναικεία αξεσουάρ και στα smart gadgets. Έκτοτε η εταιρεία αναπτύσσεται γρήγορα στην Ελληνική τουριστική αγορά με μεγάλο δίκτυο πελατών .

Το 2012 ο κ. Κουτσολιούτσος λανσάρει στην Ελληνική αγορά τα Mood Makers ,ένα στοχευμένο brand που δημιουργεί συλλογές όπως ρολόγια , βραχιόλια slap ,κοσμήματα , αξεσουάρ και gadget .

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την Ελληνίδα ζωγράφο ,Κουτσολιούτσου Χριστίνα που εμπνεόμενη από την Ελληνική θεματολογία και τους πίνακες ζωγραφικής της δημιουργεί συλλογές όπως φουλάρια ,παρεό ,t-shirts ,καπέλα ,πετσέτες ,τσάντες ,πορτοφόλια και νεσεσέρ τα οποία συνοδεύονται από οικολογικές συσκευασίες .

Σήμερα η Mood Makers έχει δυναμική παρουσία στα mini markets των μεγαλύτερων αλυσίδων ξενοδοχείων ,σε όλα τα ΣΕΑτων εθνικών μας δρόμων και σε τουριστικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία έχει ενεργή παρουσία στο χώρο των εκθέσεων συμμετέχοντας κάθε χρόνο στην έκθεση Παρουσίες της ΡΟΤΑ στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo και σε εκθέσεις ανά την Ελλάδα, αναπτύσσοντας το πελατολόγιο της και προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της.